Hockeyskolen

Hockeyskolen
Hockeyskole_intro
For friske børn med krudt i bagen...

Det er gratis at deltage på hockeyskolen den første måned.

Hockeyskolen er for børn fra 3-10 år der gerne vil igang med at spille ishockey.

Her tager vi de første skridt på isen. I starten handler det meget om at vende sig til skøjter og udstyr. Derefter begynder vi så småt at skøjte rundt, bruge stav og skyde til puck'en.

Vi møder børnene i børnehøjde. For der er selvfølgelig forskel på hvad man kan når man er 3 år eller når man er 9 år. Men der er ingen grund til at vente med at starte, selv de allermindste får brugt en masse energi og får trænet deres balance og koordination.

Når I møder op til hockeyskolen skal i henvende jeg ved registrerings bordet ved omklædningen. Er det første gang i kommer, skal forældrene udfylde en registrerings formular på barnet. Registrerings formularen brugers både til for at komme i kontakt med jer og til senere registrering og vores holdsystem. Har I været på hockeyskolen flere gange skal vi bare lige notere at I er kommet.

Når I er registreret får I udlevet fuldt udstyr til jeres barn. Udstyret består af skøjter, beskyttelsessæt, hjelm, stav og spillertrøje. Det er helt ideelt hvis barnet har skiundertøj, et par overtræksbukser e.l. og en drikkedunk med. Vi hjælper jer i gang og står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Når alt udstyret er kommet på er i klar til at komme på isen. Her står trænere og hjælpere klar til at hjælpe barnet i gang. Vi starter helt fra bunden med at lære at holde balancen på skøjterne, når balancen er ved at være der, leger vi forhindringsløb, lave lidt skøjteøvelser, prøver at slå lidt til pucken.

Mor eller far er også velkomne på isen med skøjter på, og køre med børnene.


Når barnet er klar til flere udfordringer kommer barnet typisk med på vores U7 hold, hvor vi arbejder videre med de ting som de lærte på hockeskolen.

GODT RÅD!!!

Det er en rigtig god idé at starte på hockeyskolen i starten af sæsonen eller i løbet af efteråret, så barnet kommer rigtigt godt igang. Det kan være rigtigt ærgeligt at være startet i Marts og synes det er supersjovt og så er der kun få uger til sæson afslutningen.

Aktiviteter
IKA Fest (Ishockey Klubben Aarhus)
17:00 lørdag 15. sep - 1:30 søndag 16. sep
kildehøjen fest loklaer